Το καλάθι μου

ΚΑΛΑΘΙ

Τρόπος και Χρόνος Αποστολής

Οι παραγγελίες εφόσον υπάρχει απόθεμα αποστέλλονται με Speedex courier την επόμενη μέρα ή αν είναι εφικτό και την ίδια ημέρα. Για παραγγελίες ειδών που δεν υπάρχουν σε απόθεμα θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για τον επικείμενο χρόνο παράδοσης και η παραγγελία θα προχωρήσει με την έγκριση σας.

Πελάτες που βρίσκονται στην περιοχή μας μπορούν να παραλάβουν την παραγγελία του από το κατάστημά μας ή να παραδώσουμε με μέσα της εταιρίας ακόμη και την ίδια ημέρα. Υπάρχει συνεχής ενημέρωση γύρω από την εξέλιξη της παραγγελίας, τόσο κατά το στάδιο της προετοιμασίας όσο και κατά το στάδιο της παράδοσης σε συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών.

Κατά την αποστολή της παραγγελίας από το κατάστημά μας ενημερώνεστε μέσω e-mail και γραπτού μηνύματος με τον αριθμό αποστολής του δέματος και με τον αντίστοιχο σύνδεσμο ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο την αποστολή σας.

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα εκτελούνται σε διάστημα 24 ωρών. Εξαιρούνται οι μη εργάσιμες ημέρες, εθνικές και τοπικές αργίες. Σε περίπτωση καθυστέρησης εκτέλεσης της παραγγελίας για οποιοδήποτε λόγω, η εταιρεία οφείλει να ενημερώσει τον καταναλωτή στα στοιχεία που έχει καταχωρήσει. Σε περίπτωση εσφαλμένων στοιχείων η εταιρεία δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη.

Όλα μας τα δέματα αποστέλλονται εντός Ελλάδος σε συνεργασία με την Speedex Courier. Κατά την αποστολή του δέματος θα σας ενημερώσουμε με e-mail & sms για τον αριθμό αποστολής του δέματος ώστε να παρακολουθήσετε την πορεία της παράδοσης μέσα από τον σύνδεσμο συμπληρώνοντας στο αντίστοιχο πεδίο τον αριθμό αποστολής που λάβατε. Συμπληρωματικά η συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία σας ενημερώνει για κάθε στάδιο εξέλιξης της αποστολής σας μέσω sms.

Ο μέσος χρόνος παράδοσης για την Ελλάδα και τα νησιά είναι 2 ημέρες, εκτός τις περιπτώσεις απομακρυσμένων περιοχών όπου το δέμα μπορεί να παραδοθεί έως και 4 ημέρες μετά την αποστολή του.

Έξοδα αποστολής

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για κάθε αγορά άνω των 100€. Σε περίπτωση αγοράς ποσού κάτω των 100€, τα μεταφορικά έξοδα είναι στα 3€. Επίσης, τα έξοδα της αντικαταβολής είναι στα 3€.

Αποστολές εκτός Ελλάδας μπορούν να γίνουν έπειτα από προηγούμενη συμφωνία με τον πελάτη, όσον αφορά τον τρόπο αποστολής και του τελικού κόστος των μεταφορικών για την συγκεκριμένη Χώρα του Εξωτερικού.